با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری؛ بانک اطلاعاتی محصولات فناورانه صادراتی کشور آماده بهره‌برداری است

با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری؛ بانک اطلاعاتی محصولات فناورانه صادراتی کشور آماده بهره‌برداری است

بانک اطلاعاتی محصولات فناورانه صادراتی کشور با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ایجاد شد.به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، بانک اطلاعاتی محصولات فناورانه صادراتی کشور با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و توسط شرکت مدیریت صادرات فناوری ایرانیان ایجاد شد.

این طرح با هدف جمع‌آوری اطلاعات محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور کشور در تمامی حوزه‌های فناوری و ارزیابی و پایش این اطلاعات، با ایجاد بانک اطلاعاتی اقدام به معرفی توانمندی‌های فناورانه صادراتی کشور کرده است.

بانک اطلاعاتی محصولات فناورانه صادراتی کشور به آدرس hitechexport.ir حاوی اطلاعات فنی محصولات به همراه کاربرد و تصاویر بصورت دسته‌بندی شده بر اساس حوزه فناوری است که اطلاعات مذکور به زبانهای فارسی، انگلیسی، عربی، فرانسوی و روسی ارائه شده‌است. این سایت جهت معرفی ظرفیتهای کشور و بازاریابی بین‌المللی محصولات فناورانه به صورت رسمی در دسترس مخاطبین داخلی و خارجی قرار گرفته ‌است.

شرکت‌های دانش‌بنیان دارای توان صادرات جهت ثبت محصولات خود می‌توانند از طریق لینک ثبت نام موجود در سایت اقدام کنند. مراحل ثبت نام شامل ثبت اطلاعات اولیه مربوط به شرکت و محصول، ارزیابی اولیه، ثبت اطلاعات تکمیلی شرکت و محصول و ارزیابی ثانویه است. در صورت تایید محصول توسط کارشناسان در مرحله چهارم، اطلاعات مورد نیاز جهت نمایش محصول به چهار زبان انگلیسی، روسی، عربی و فرانسوی ترجمه خواهد شد.

از دیگر اقدامات انجام گرفته در راستای معرفی محصولات دانش بنیان کشور، حمایت از درج محصولات در سایتهای چند زبانه B2B است که امکان معرفی تولیدات دانش بنیان به تجار و سرمایه گذاران خارجی را فراهم می کند. سایت‌های ۲exim.com و Zoodel.com از جمله این بسترهای B2B هستند.

سایت Zoodel بعنوان بستر تجارت آنلاین B2B با مأموریت تسهیل و بهبود تجارت میان ایران با کشورهای همسایه و جاده ابریشم ایجاد شده است که در یک بستر آنلاین، راههای برقراری ارتباط بین فروشندگان و خریداران داخلی و خارجی را فراهم می‌کند تا از این طریق تمام نیازهای تجاری آنان رفع شود. فروشندگان و خریداران در بستر تجاری زودل می‌توانند تجارت خود را گسترش دهند.

از طریق این بستر تجارت میان ایران و کشورهای همسایه (افغانستان، عراق، عمان، ترکیه) و کشورهای جاده ابریشم (ارمنستان، آذربایجان، گرجستان، قزاقستان، قرقیزستان، پاکستان، روسیه، تاجیکستان، ترکمنستان و ازبکستان) تسهیل می‌شود.

«زودل» به فروشندگان و خریداران کمک می‌کند تا زنجیره تامین خود را بهبود بخشند. سایت زودل به زبانهای فارسی، انگلیسی، عربی، روسی، ترکی استانبولی و چینی ایجاد شده و خدمات متنوعی را جهت توسعه بازار صادراتی به اعضا ارائه می‌دهد. در حال حاضر این سایت حاوی اطلاعات یک هزار و ۳۴۹ محصول از بالغ بر ۲۳۰ شرکت دانش‌بنیان بعنوان یکی دیگر از بانکهای اطلاعاتی به‌شمار می‌آید.

«سایت ۲exim» سامانه بین‌المللی ایرانی است که با شیوه های نوین بازاریابی صادراتی به معرفی محصولات ایرانی در بازارهای خارجی می پردازد. این سامانه یک بازار مجازی بین المللی ایرانی است که در آن خریداران و فروشندگان با نیازها و پیشنهادات یکدیگر آشنا شده و به کمک متخصصین و مترجمین ۲exim به مذاکره و تبادل اطلاعات می پردازند.

بازارهای هدف ایران با توجه به میزان صادرات در دو سال اخیر در گام اول کشورهای عراق، امارات، چین، افغانستان، هند، ترکمنستان، ترکیه، آذربایجان، پاکستان است. ایجاد سایت ۲exim به زبان‌های فارسی، انگلیسی، عربی و روسی محصولات صادراتی را به شیوه‌ای عملی و مناسب به بازارهای هدف معرفی می‌کند. این پایگاه نیز در حال حاضر حاوی اطلاعات ۲۹۹ محصول از ۷۶ شرکت دانش‌بنیان است.

همچنین از جمله بانکهای اطلاعاتی محصولات دانش‌بنیان کشور که رویکرد صادرات ندارند؛ اما بستر اطلاعاتی خوبی هستند می‌توان به Iranlabexpo.ir که حاوی اطلاعات ۹ هزار و ۴۵۵ تجهیزات و ۴۲۱ مواد از ۳۹۴ شرکت حوزه مواد و تجهیزات آزمایشگاهی به دو زبان فارسی و انگلیسی، سایت Nanoproduct.ir که حاوی اطلاعات ۱۸۷ محصول در حوزه مواد و تجهیزات نانوفناوری به دوزبان فارسی و انگلیسی و همچنین سایت daneshbonyankala.ir که حاوی اطلاعات ۳۳۸ محصول در حوزه‌های دانش‌بنیان اشاره کرد.

نظرات

تاکنون نظری ثبت نشده است.

ارسال نظر

لطفا برای ثبت نظر، وارد حساب کاربری تان شوید و یا ثبت نام کنید.

اطلاعیه ها

ششمین فراخوان اعطای گرنت رشد(ویژه شرکت های حوزه ICT)
رویداد حل مسئله صنعت ،در استان خراسان جنوبی
طرح دستیار فناوری
فراخوان اعطای گرنت رشد تا سقف 4/2 میلیارد ریال و پذیرش شرکت های فعال در حوزه ICT