ابعاد همکاری تروند زعفران و مرکز رشدواحدهای فناور مورد بررسی قرار گرفت وسند جهانی جغرافیای زعفران قاینات ثبت شده در WIPO سوئیس توسط دکتر احتشام ،نیز به مرکز اهدا شد
به گزارش مرکز رشد واحدهای فناور قاین صبح چهارشنبه 12/10/1403 در نشستی در محل سالن جلسات شرکت تروند زعفران قائن ابعاد همکاری این واحد فناور با مجموعه پارک علم و فناوری تحلیل و بررسی شد.
وثوقی مدیر مرکز رشد واحدهای فناور قاین در این نشست عنوان کرد ،با توجه به اینکه زعفران و زرشک دو محصول استراتژیک منطقه می باشد باید تلاش کرد تا این دو محصول جایگاه واقعی حود را در سبد کالای مصرف کنندگان پیدا کنند و یکی از راه کار های پیشنهادی ایجاد بستری مناسب جهت رشد ایده ها و طرح های این حوزه می باشد که این امر می تواند با همکاری شرکتی معتبر و دارای جایگاه علمی و عملی در حوزه فراوری محصولات زرشک و زعفران عملی گردد و در کنار این واحد ها پارک علم و فناوری نیز آمادگی حمایت از ایده های جدید و همچنین کمک به ایجاد بستر و تجهیز آن را دارد .
محسن احتشام رئیس شورای عالی ملی زعفران ایران و مدیر گروه تولیدی تروند زعفران قاینات نیز از پیشنهاد مطرح شده استقبال کرد و افزود ،این واحد فناور آمادگی دارد تا با ایجاد بستری علمی و عملی با استفاده از پتانسیل نیروهای متخصص و دانش آموختگان واحد تولیدی تروند ،در حوزه زعفران و زرشک با همکاری پارک علم و فناوری گامی موثر در جهت ارتقای جایگاه واحد های نوپا و جدید و همچنین مجموعه تروند زعفران بردارد تا به موجب این بستر رشد شاهد فعالیت های موثر در این حوزه باشیم.
در این دیدار که با حضور مسئولین مرز رشد واحد های فناور شهرستان در محل شرکت تروند زعفران قائنات برگزار گردید، سند جهانی جغرافیای زعفران قاینات ثبت شده در WIPO سوئیس نیز به مرکز رشد واحدهای فناور قائن اهدا شد.که این سند حاصل تلاش ها و زحمات دکتر احتشام و مجموعه تحت مدیریت ایشان در جهت معرفی زعفران قاینات در سطح بین الملل ، افتخاریست برای قائن و قائنات.
نظرات
ارسال نظر
لطفا برای ثبت نظر، وارد حساب کاربری تان شوید و یا ثبت نام کنید.