نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری استان خراسان‌جنوبی برگزار شد

نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری استان خراسان‌جنوبی برگزار شد

به گزارش مرکز رشد واحدهای فناور قاین به نقل از واحد روابط عمومی و امور‌بین‌الملل پارک علم و فناوری خراسان جنوبی، نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری استان خراسان‌جنوبی با حضور مهندس ناصری، معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری خراسان جنوبی، دکتر لامعی، رئیس دانشگاه بیرجند، دکتر مجیدی، رئیس پارک علم و فناوری استان ،مهندس وثوقی مدیر مرکز رشد واحدهای فناور قاین و همچنین جمعی از مدیران استان افتتاح شد ،در این نمایشگاه دستاوردهای بیش از ده واحد از واحدهای فناور قاین به نمایش عموم گذاشته شد.

دکتر مجیدی،  رئیس پارک علم و فناوری استان و دبیر نمایشگاه دستاوردهای پژوهش،فناوری و فن بازار خراسان جنوبی در آیین گشایش نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری استان با بیان این مطلب توضیح داد: بنابرمصوبه ستادگرامی داشت هفته پژوهش و فناوری کشور، دبیری و اجرای نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی استان ها به پارک‌های علم وفناوری واگذار شد. در این راستا، نمایشگاه هفته پژوهش استان خراسان جنوبی با حضور 22 دستگاه مختلف در 44 غرفه درسالن امید دانشگاه بیرجند برپا شده و از 12 تا 15 آذر ماه از ساعت 9 صبح تا 15:00 عصر میزبان بازدید‌کنندگان محترم خواهد بود. دکتر مجیدی ضمن قدردانی از حضور پررنگ دستگاه‌های اجرایی و مراکز پژوهشی و فناوری گفت: هدف ازبرپایی نمایشگاه دستاورهای پژوهشی، آشنایی دستگاه های پژوهشگر با یکدیگر ، ارتباط و تعامل بین آن ها و هم رسانی است. رئیس پارک علم و فناوری استان ایجاد سامانه نان ( نظام ایده ها و نیازها) و همچنین سامانه جان ( جریان اقتصاد نوین) را مطرح و اضافه کرد: این سامانه ها شرکت های فناور را به بازاریابی هدایت می کند و همه پژوهش ها در سامانه واحدی رصد می شود. وی افزود: پارک علم و فناوری،مسیر تبدیل ایده به فناری و خلق محصول تا بازار را تسهیل می کند. در این مسیر، به شرکت های فناور مشاوره و راهنمایی داده می شود. در پارک علم و فناوری مراحل پیش رشد، رشد، موسسات رشد یافته با شرایط خاص پیش بینی شده البته وجود این مرحله ها به معنی نیاز به گذراندن همه مراحل نیست بلکه برخی شرکت ها شرایط ایده آل دارند و  همه مسیر را طی نمی کنند. دکتر مجیدی تاکید کرد: پارک علم و فناوری به شرکت های فناور مشاوره و راهنمایی داده و پس از ارزیابی و شناخت آن ها، ...وبه مرحلهتجاری سازیمی رسند. چرا که شرکت ها گاهی ایده ها و طرح های خود را لحاظ کرده و از مرحله مهم بازاریابی غفلت می کنند و اعطای تسهیالت کمکی به آن ها نمی کند بلکه باید بازار تولید محصول خود را سنجیده باشند.

 

 

 

 

 دکتر «جواد اشرفی» معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی در بازدید از نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری استان گفت: پژوهش ها و آنچه در این نمایشگاه ارایه شده است تجلی علم، دانش و فناوری‌های جدیدی است که در آینده‌‌ نزدیک ، باعث تحول در بخش صنعت و اقتصاد استان خواهد شد. معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار، آینده را متعلق به دانش‌های برتری دانست که اندیشمندان برتر از آن بهره گرفته و برای تولید اقتصاد پایدار ، دانش بنیان و دانش محور که مورد نیاز استان و منطبق با محدودیت‌های مختلف منطقه در زمینه‌های آب، تغییرات اقلیمی و... است به کار می رود.

دکتر اشرفی تاکید کرد: دستاوردهای پژوهشی که در این نمایشگاه عرضه شده است استان را بیمه می کند و تضمینی برای تداوم پایداری اقتصاد خراسان جنوبی است. وی با اشاره به گفت و گو‌ با غرفه‌داران و پژوهشگران دستگاه ها افزود: این معاونت با توجه به ظرفیت‌های اقتصادی استان و کارگروه‌های مرتبط، با پارک علم فناوری استان تفاهم ‌نامه‌ها و توافقاتی دارد تا بتوان منابع تسهیلاتی استان به این حوزه هدایت کرد تا برای پایداری اقتصاد استان، بتوان به اندازه کافی از این ظرفیت ها بهره‌مند شد. معاون استاندار در این بازدید طولانی از غرفه ها با پژوهشگران گفتگو کرد و مشکلات آن ها را شنید.

بازدید معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان‌جنوبی

 دکتر حامد کرمی، مدیر کل بازرسی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری کشور نیز ضمن بازدید از نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری استان ضمن گفتگو با غرفه‌داران و پژوهشگران، با ظرفیت‌های استان بیش از پیش آشنا شد.

 

نظرات

تاکنون نظری ثبت نشده است.

ارسال نظر

لطفا برای ثبت نظر، وارد حساب کاربری تان شوید و یا ثبت نام کنید.

اطلاعیه ها

ششمین فراخوان اعطای گرنت رشد(ویژه شرکت های حوزه ICT)
رویداد حل مسئله صنعت ،در استان خراسان جنوبی
طرح دستیار فناوری
فراخوان اعطای گرنت رشد تا سقف 4/2 میلیارد ریال و پذیرش شرکت های فعال در حوزه ICT